Artikel afbeelding

De glamping trends van 2020

Glamping sluit aan bij verschillende trends, ook trends buiten de campingbranche. Glamping past beter bij de luxe van het leven dat mensen thuis gewend zijn. Tijdens de vakanties wil je je kunnen afsluiten van de online wereld, om de natuur en het buitenleven op en top te kunnen ervaren. Vakantie vieren zonder de luxe van thuis op te geven. Vakantie vieren in 2020 wordt door corona eerder een staycation. Glamping trends 2020 sluiten daar goed bij aan. Luxe kamperen in eigen land, in een glamping tent met je eigen toilet en douche. Daarnaast is eco-glamping ook steeds meer in trek. Luxe en duurzaamheid in één vakantie.

Glamping 2020: De woodlodge

Een nieuwe trend in glamping is de woodlodge. Van de buitenkant lijkt de woodlodge op een trekkershut, maar van binnen ervaar je de luxe. Je kunt met maximaal 4 personen erin slapen en je hebt je eigen bed en wc. De woodlodge is ruim opgezet en perfect om meerdere nachten in door te brengen met het gezin.

Festivals en glamping

Ook tijdens festivals zijn glampings de ideale oplossing voor festivalgangers. Je hoeft niet je eigen tent mee te nemen naar het festival. Bij aankomst hoef je dus ook geen tent op te zetten en een luchtbed op te pompen. Je kunt gelijk beginnen met feesten en daarna genieten van een luxe nacht. De glampings zijn in verschillende maten en vormen te huren. Op Lowlands kun je ervoor kiezen om te verblijven op de gllamcamp deluxe. Dit is een luxe resort waar je de keuze hebt uit verschillende glampings. Op het resort staan voor festivalbegrippen luxe faciliteiten ter beschikking, zoals een lounge, kampvuur en zelfs een handdoekenservice bij de gratis luxe douches.

Past een glamping bij jou?

De manier van kamperen is tegenwoordig erg veranderd. Glampings zijn steeds meer in trek. Mensen willen zoveel mogelijk luxe behouden, maar tegelijkertijd ook in de natuur zijn. Ervaar zelf de luxe van een hotel en het buitengevoel in een glamping in Nederland. Of je nu kiest voor een luxe glamping vakantie in Limburg of in Drenthe, dit type vakantie is geschikt voor het hele gezin of juist lekker met zijn tweetjes. Kijk voor inspiratie voor glamping accommodaties in Nederland op onze website.

Op June 8, 2020