Bonte Hoeve Camping


Eiland 4 4528 KG Sint kruis
0117452270 Klik om te bellen

Over Bonte Hoeve Camping

Vakantie in Nederland op de Bonte Hoeve?

Beleef deze zomer een fantastische vakantie in Nederland op familiecamping Bonte Hoeve. Camping Bonte Hoeve is de ideale camping in Zeeland om erop uit te gaan met het hele gezin. De camping is centraal gelegen, waardoor populaire steden zoals Gent en Brugge binnen handbereik liggen. Ons vernieuwde sanitair gebouw is snel te bereiken vanaf elke campingplaats. U kunt elke ochtend vers ontbijten door uw broodjes digitaal te bestellen. Ook heeft u op de camping overal toegang tot wifi. De kinderen kunnen samen met ons enthousiaste animatieteam leuke activiteiten doen, zoals samen knutselen en spooktochten lopen.

Wat kunt u doen in de omgeving?

Familiecamping Bonte Hoeve is gelegen in het prachtige Zeeland aan de grens met België. Tijdens de fiets- of wandeltochten kunt u genieten van het unieke Zeeuws-Vlaamse landschap of een bezoek brengen aan authentieke plaatsen in de buurt. Zo is Aardenburg een van de oudste steden van Zeeland. Neem ook een bezoek aan Eede, waar koningin Wilhelmina in 1945 voor het eerst terugkeerde op Nederlandse bodem. Daarnaast kunnen de kinderen zich uren vermaken in de grootste doolhof van Europa. Tijdens uw vakantie in Nederland kunt u vanaf familiecamping Bonte Hoeve makkelijk naar het buitenland. Bezoek de unieke en eeuwenoude binnenstad van Brugge die op de Wereld erfgoedlijst van Unesco staat of bezoek in juli gedurende 10 dagen gratis de Gentse Feesten die jaarlijks plaatsvinden. De Gentse Feesten behoren tot de grootste volksfeesten van Europa.  

De kampeerplaatsen en accommodaties op camping Bonte Hoeve.

Bij ons bent u verzekerd van een ruime en aangename campingplaats. Elke plaats is gescheiden door middel van groene struiken, zodat u van meer privacy kunt genieten. De campingplaatsen zijn minimaal 100 m2 en hebben elk een eigen waterkraan, 10 Ampère stroom, tv aansluiting en de mogelijkheid voor watervuilafvoer.
 
Wilt u liever een vakantie in Nederland doorbrengen in luxe? Kijk dan naar ons nieuwe luxe chalet, trekkershut of luxe tentvilla. Onze nieuwe luxe chalets zijn volledig ingericht en klaar voor gebruik. U heeft zelfs een compleet eigen badkamer met 3 slaapkamers. Ook kunt u kiezen voor een bijzondere overnachting in onze trekkershut. De trekkershut is voorzien van een keuken, lounge, een tv, een eethoek en 2 stapelbedden. Voor een hele nieuwe ervaring kiest u uiteraard voor onze luxe tentvilla. Deze glamping is bij aankomst volledig ingericht. U kunt op het bankstel heerlijk ontspannen. De luxe tentvilla heeft een badkamer met een douchecabine en 3 slaapvertrekken met comfortabele bedden. Zo combineert u optimaal de luxe die u vanuit huis gewend bent met een unieke kampeerbeleving.

Bonte Hoeve Camping in het kort

Soort camping

Familie camping
Glamping

Verhuur van

Chalets
Tenten

Voorzieningen op de camping

Jeu-de-boules
Speeltuin
Voetbalveld
Volleybalnet

Onze locatie

Bonte Hoeve Camping


Eiland 4 4528 KG Sint kruis
0117452270 Klik om te bellen