Camping De Lage Werf


Lageweg 4 3258 LA Den Bommel
0187643306 / 0623144455 Klik om te bellen

Over Camping De Lage Werf

Camping De Lage Werf is een kleinschalige, rustige maar gezellige middelgrote camping. Deze is gelegen in Den Bommel op het Zuid-Hollandse eiland Goeree Overflakkee, net boven de grens met Zeeland. Slechts 25 min. rijden vanaf Rotterdam en toch even helemaal uit de dagelijkse sleur.

De camping is een lusthof met veel groen en grote ruime plaatsen. De Camping heeft vaste jaarplaatsen voor stacaravans en chalets ,kampeerplaatsen, vier verharde camperplaatsen en 5 verhuuraccommodaties waarvan één verhuurstacaravan en vier verhuurchalets. Voor ieder wat wils.


U staat op een van de veldjes op de lommerrijke Camping, gelegen naast de eeuwenoude boerderij De Lage Werf. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin, zandbak, sportveldje met voetbaldoeltjes, trampoline en een tafeltennistafel. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd. De omgeving wordt afgewisseld met open gebieden, waar landbouw wordt bedreven en bevat vele fiets- wandelroutes.
Goeree Overflakkee is bij uitstek een gebied om lekker te kunnen fietsen en wandelen. De Camping ligt aan verschillende fietsroutes. Rondom het eiland zijn er veel watersportmogelijkheden

Foto's

Rust, ruimte en gezelligheid op Camping De Lage Werf

Camping De Lage Werf in het kort

Soort camping

Familie camping
Minicamping

Omgeving (binnen 5 km)

Bij dorp

Aangesloten bij

Acsi en minicampingcard.
Anwb
Recron
Svr

Verhuur van

Chalets
Stacaravans

Voorzieningen op de camping

Speeltuin
Tafeltennistafel
Voetbalveld

Certificeringen

Erkende camping met 3½ ster

Al 5 jaar op rij een gouden Zoover award

Onze locatie

Camping De Lage Werf


Lageweg 4 3258 LA Den Bommel
0187643306 / 0623144455 Klik om te bellen