De Brembroeken


Brembroeken 1 5827 AH Vortum-Mullem
06-28179430 Klik om te bellen

Over De Brembroeken

Uw vakantie in Nederland bij de Brembroeken?

Wij zijn Erik en Suuz. Wij willen andere mensen laten genieten van onze prachtige locatie middenin de natuur. Camping & gastenverblijf De Bremboeken is een ideaal onderkomen voor iedereen die één wil zijn met de natuur. U kunt bij ons op de camping, in bungalow De Makken, of in trekkershut De Houtendonck overnachten. Wanneer u op ons terrein arriveert, vindt u een oase aan rust en ruimte.

Wat is er te doen in de omgeving?

In de omgeving van ons gastenverblijf ligt het dorpje Vortum-Mullem. Rondom het dorpje ligt een mooi gebied waar weilanden en akkers afwisselen met kleine dorpjes. In de directe omgeving vindt u veel toeristische dropjes en toeristische bezienswaardigheden. Zo kunt u de oorlogsmusea van Postzegel tot tank en Overloon bezoeken. Ook is de omgeving ideaal om wandel- en fietstochten te maken. Dit kunt u bijvoorbeeld doen in De Maasheggen. Dit is het oudste cultuurlandschap van Nederland. Vanuit het gastenverblijf kunt u De Maasheggen in de verte zien.

Wat biedt De Brembroeken?

Onze campingplaatsen zijn voorzien van een stroompunt van 6 of 10 Ampère. Het is in overleg mogelijk om huisdieren mee te nemen. Tevens kunt u verblijven in ons prachtige vrijstaande bungalow De Makken. U heeft een unieke uitzicht over de weilanden en op de bossen. Zo is het niet gek als u een ree of een konijn ziet staan. De bungalow is geschikt voor maximaal 6 personen. Bungalow de Makken heeft en serre waar u heerlijk kunt genieten van de rust. Ook kunt u in onze studio De Voirt verblijven. Tenslotte kunt u verblijven in de trekkershut De Houtendonck. In deze accommodatie bevindt u zich dichtbij de natuur. De trekkershut is ideaal voor wandelaars en fiets die een slaapplek midden in de natuur zoeken. We serveren 3x per week ons Vorkje Mee Prikken en hebben een prachtige binnenruimte waar we ook producten uit de Maasheggen verkopen. Denk aan thee, honing, sappen, biertjes. En ons eigen Maasheggenvlees.

De Brembroeken in het kort

Soort camping

Camping, pipowagen, trekkershut en bungalow
Minicamping

Omgeving (binnen 5 km)

Bij dorp
In bos
Tussen weiland

Aangesloten bij

Anwb
Svr

Verhuur van

Bungalows
Chalets

Onze locatie

De Brembroeken


Brembroeken 1 5827 AH Vortum-Mullem
06-28179430 Klik om te bellen