De Hofwei


Noordweg 1 4373 SM Biggekerke
06 50968547 Klik om te bellen

Over De Hofwei

Uw vakantie in Zeeland?

Minicamping De Hofwei ligt in Zeeland, dichtbij Biggekerke in de buurt van Zoutelande. Op de minicamping kunt u genieten van rust en ruimte. We hebben een multifunctionele recreatieruimte met stripboeken, tafeltennis, lectuur, folders enz.  Ook kunt u in deze overdekte ruimte uw fietsen stallen en accu fietsen opladen en gratis gebruik maken van de koelkasten. Daarnaast kunnen kinderen spelen in de speeltuin, op de skelters rijden of voetballen. Ook kunt u op ons overzichtelijke terrein zicht blijven houden op uw spelende kinderen. Voor iedere kampeerplaats zijn gratis staptegels en  vlonders beschikbaar.

Wat kunt u doen in de omgeving?

De minicamping De Hofwei ligt dichtbij het dorp Biggekerke. Het dorp ligt aan de kust dichtbij de duinen van Zoutelande en Valkenisse, ook wel de Zeeuwse Riviéra genoemd. Zoutelande is goed bereikbaar met de auto vanaf onze minicamping maar ook binnen 10-15 minuten aan te fietsen. In deze prachtige badplaats kunt u winkelen en gezellig op één van de vele terrassen zitten. Op de boulevard heeft u een mooi zicht op de badplaats en op het mooiste strand van het land.  Ook kunt u een bezoek brengen aan Brassers Molen in Biggekerke en daar bv heerlijk pannenkoekmeel kopen van Zeeuwse tarwe.  De molen is na 3 eeuwen nog steeds in gebruik. Verder liggen er  mooie fiets en wandelroutes voor u klaar in de schuur die u gratis kunt meenemen.

Onze accommodaties

De minicamping De Hofwei biedt ruime campingplaatsen aan. De campingplaatsen zijn voorzien van stroom ( 10 ampère)  en wifi.  Onze 2 moderne verwarmde sanitairgebouwen beschikken over in totaal 6 douches, 6 toiletten en 5 overdekte afwasplaatsen met warm water. Daarnaast kunt u onze sfeervolle luxe- in 2020 gebouwde-  vakantiewoning huren. De vakantiewoning ligt naast het kampeerterrein waar u kunt genieten van uw eigen privé terras. In de winter is deze comfortabele woning ook te huur en is van oktober tot april zeer rustig gelegen. De vakantiewoning is voor 4 personen. Daarnaast beschikt u in dit authentieke huisje over luxe faciliteiten, zoals wifi, een digitale smart tv, een combimagnetron en een afwasmachine. De vakantiewoning is huisdiervrij.
Op de camping zijn honden in overleg welkom maar wel altijd aangelijnd. Voor meer informatie  en foto's verwijzen we u naar onze website:  www.hofwei.nl

De Hofwei in het kort

Soort camping

Minicamping

Omgeving (binnen 5 km)

Aan zee

Aangesloten bij

Anwb
VeKaBo

Voorzieningen op de camping

Trampoline
Voetbalveld

Onze locatie

De Hofwei


Noordweg 1 4373 SM Biggekerke
06 50968547 Klik om te bellen