De Hofwei


Noordweg 1 4373 SM Biggekerke
0118-556111 Klik om te bellen

Over De Hofwei

Uw vakantie in Zeeland?

Minicamping De Hofwei ligt in Zeeland, dichtbij Biggekerke. Op de minicamping kunt u genieten van de rust en ruimte. We hebben een multifunctionele recreatieruimte. De recreatieruimte is overdekt en ideaal voor spelende kinderen. De ruimte is voorzien van een tafeltennistafel en tijdschriften/folders. Ook kunt u in deze overdekte ruimte uw fietsen stallen. Daarnaast kunnen kinderen spelen in de speeltuin, voetballen en volleyballen. Ook kunt u op ons overzichtelijke terrein zicht blijven houden op uw spelende kinderen.

Wat kunt u doen in de omgeving?

De minicamping De Hofwei ligt dichtbij het dorp Biggekerke. Het dorp ligt aan de kust dichtbij de duinen van Zoutelande en Valkenisse, ook wel de Zeeuwse Riviéra genoemd. Zoutelande is goed bereikbaar met de auto vanaf onze minicamping. In deze prachtige badplaats kunt u winkelen en gezellig op één van de vele terrassen zitten. Op de dijk heeft u een mooi zicht op de badplaats en op het mooiste strand van het land. Bij de strandtenten kunt u genieten van heerlijke warme chocolademelk met slagroom. Ook kunt u een bezoek brengen aan Brassers Molen in Biggekerke. De korenmolen is vernoemd naar de toenmalige eigenaar van de molen, de familie Brasser. De molen is na 3 eeuwen nog steeds in gebruik.

Onze accommodaties

De minicamping De Hofwei biedt ruime campingplaatsen aan. De campingplaatsen zijn voorzien van stroom en wifi. Daarnaast kunt u gebruikmaken van ons vernieuwd sanitairgebouw. Ons moderne verwarmde sanitairgebouw beschikt over 6 douches, 6 toiletten en 5 overdekte afwasplaatsen met warm water. Daarnaast kunt u onze prachtige vakantiewoning huren. De vakantiewoning ligt op een fijne plaats waar u kunt genieten van de rust en ruimte op ons mooie terras. De vakantiewoning biedt plaats aan maximaal 4 personen. Daarnaast beschikt u in onze vakantiewoning over luxe faciliteiten, zoals wifi, een digitale smart tv, een combimagnetron en een afwasmachine.
Honden zijn in overleg welkom op de camping.

De Hofwei in het kort

Soort camping

Minicamping

Omgeving (binnen 5 km)

Aan zee

Aangesloten bij

ANWB
VeKaBo

Voorzieningen op de camping

Voetbalveld

Onze locatie

De Hofwei


Noordweg 1 4373 SM Biggekerke
0118-556111 Klik om te bellen