De Jutberg Vakantiedorp


De Jutberg 78 6957 DP Laag soeren
0313619220 Klik om te bellen

Over De Jutberg Vakantiedorp

Beleef uw vakantie bij Vakantiedorp de Jutberg

Vakantiedorp de Jutberg is de ideale plek in Nederland om uw vakantie te vieren. De Jutberg ligt dichtbij het dorp Laag-Soeren. Grote steden zoals Arnhem en Apeldoorn zijn makkelijk te bereiken.
Voor kinderen is er genoeg te doen bij de Jutberg. Tijdens de schoolvakantie heeft de Jutberg een speciaal animatieprogramma voor kinderen. Ons TOP-animatieteam staat te popelen om leuke activiteiten te organiseren, zoals playbackshows, spelshows of pyjamafeesten. Kinderen kunnen ook lekker voetballen, basketballen of volleyballen op het sportveld of afkoelen in ons leuke zwembad. ’s Avonds kunt u heerlijk luxe eten bij Eeterij de Jutberg of snel een snack halen bij de snackcorner.

Bezienswaardigheden in onze omgeving

Vakantiedorp de Jutberg is gelegen in Gelderland, op de Veluwe. Het ligt aan de rand van het oudste Nationaal park van Nederland, dat tevens ook de grootste aaneengesloten natuurgebieden heeft in Nederland. Ook kunt u leuke steden in de buurt bezoeken, zoals Apeldoorn, Zutphen en Arnhem. Bezoek in Apeldoorn Paleis Het Loo. Het voormalig koninklijk paleis is tegenwoordig een nationaal museum. Neem een kijkje bij het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem of bekijk Zutphen vanaf het water in een fluisterboot.

Ons uitgebreide en luxe aanbod

Ervaar onze bijzondere kampeerplaatsen aan de rand van het bos. De kans is groot dat u wilde zwijnen, edelherten, dassen en vossen spot vanaf uw plek. De kampeerplaats is voorzien van waterafvoer en elektra. Ook kunt u gebruik maken van gratis wifi.

Wilt u toch liever in luxe overnachten?

  • Bekijk dan onze nieuwe woodlodge. De lodge heeft veel weg van een trekkershut, maar de woodlodge heeft een unieke vorm. In onze woodlodge heeft u een eigen wc en een comfortabel bed.
  • Ook kunt u luxe overnachten in Trekkershut de Bosuil. Het geeft een echte kampeergevoel met een comfortabel bed.
  • Daarnaast kunt u overnachten in de ‘Veluwezoomlodge’. In deze lodge zit u gelijk aan de bosrand. Dankzij de grote ramen haalt u de Veluwezoom bijna in huis.
  • Bekijk tevens onze chalets. Deze chalets zijn volledig ingericht en hebben een mooie ligging op de camping. U bent in deze chalets voorzien van onder andere een magnetron, een grote televisie met radio en gratis wifi.
  • Kijk ook naar De Pod voor een avontuurlijke overnachting. U wordt helemaal één met de natuur, maar u kunt toch van de luxe genieten. Zo heeft u een comfortabel bed, eigen toilet en een buitenkeuken. Kortom een ideale verblijf middenin de natuur.
  • Wilt u toch liever een bijzonder verblijf voor dag en nacht? Bekijk dan onze ruime tipi. De tipi is klaar voor gebruik. Bij aankomst hoeft u dus niets op te zetten en kunt u gelijk genieten van uw verblijf. 

Soort camping

Glamping

Onze locatie

De Jutberg Vakantiedorp


De Jutberg 78 6957 DP Laag soeren
0313619220 Klik om te bellen