De Kleine Wielen


De Groene Ster 14 8926 XE Leeuwarden
0511431660 Klik om te bellen

Over De Kleine Wielen

Dit jaar uw vakantie bij Camping de Kleine Wielen?

Familiecamping de Kleine Wielen is de groenste camping van Leeuwarden. De familiecamping zit slechts op enkele kilometers van Leeuwarden af. De camping is verdeeld in twee delen. Op het vaste land vindt u de jaarplaatsen. Als u over de brug rijdt, dan komt u op het eiland waar u kunt kamperen met een caravan, camper of tent. De camping biedt ruim 200 kampeerplaatsen. De kampeerplekken variëren van mooie plaatsen in de schaduw tot aan een plaats aan het water. In de maanden juli en augustus organiseert ons animatieteam leuke activiteiten. Ons animatieteam heeft slechts één doel: ‘een grote lach op ’t gezicht van u en uw kind toveren’.
Op het campingterrein bent u van harte welkom in ons restaurant. U kunt bij ons restaurant komen om te lunchen, voor een tussendoortje of diner. Ook kunnen de kinderen zich vermaken in de speeltuin met glijbaan, op het grote springkussen of op het sportveld. Het animatieteam van camping De Kleine Wielen organiseert verschillende toernooien en competities.

Bezienswaardigheden in de omgeving van Camping de Kleine Wielen

U vindt veel eigenaardige steden rondom de camping. U kunt in deze steden genieten van een heerlijk drankje op het terras, musea bezoeken of shoppen. De stad Leeuwarden is in 2018 verkozen tot Culturele Hoofdstad van Europa. Vanzelfsprekend kunt u veel musea bezoeken in de stad. Neem ook een bezoek aan cultuurpark Vijversburg. In dit park vindt u mooie vijvers, bossen en een uitkijktoren. Ook kunt u een mooie wandeling maken in het park ‘Bos van Ypey’. Het park ligt op een kleine afstand van camping De Kleine Wielen.

Het aanbod van Camping de Kleine Wielen

U kunt bij ons kamperen op een mooie plek bij het water of in de schaduw. Alle kampeerplaatsen zijn op het eiland, wat een unieke ervaring geeft. U kunt volledig ontspannen bij het water of in de natuur. Alle faciliteiten zijn binnen handbereik van uw kampeerplaats. Bent u van plan om rond te trekken door Friesland en heeft u weinig bagage? Dan is de Dreampod is de ideale oplossing voor u. Met de Dreampod als uitvalbasis kunt u Friesland verkennen zonder zorgen.