De Molenhof Camping/Bungalowpark


Kleijsenweg 7 7667 RS Reutum
0541661201 Klik om te bellen

Over De Molenhof Camping/Bungalowpark

Uw vakantie in Twente?

Camping De Molenhof ligt in het hart van Twente. De camping heeft een verwarmd binnen- en buitenzwembad. Bij mooi weer kan het dak van de zwembad open en zwem je vanuit het binnenbad in de openlucht. Daarnaast staat er elke zomer een animatieteam klaar om voor u een onvergetelijke vakantie te verzorgen. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op de camping. Er zijn 34 speeltuintjes, een speelerf, een overdekte speeltuin, een airtrampoline et cetera. Voor de sportliefhebbers zijn er verschillende plaatsen op de camping waar je kunt voetballen, beachvolleyballen, volleyballen en tafeltennissen.

Wat kunt u doen in de omgeving?

In de omgeving van de camping ligt het mooie stadje Ootmarsum. Deze stad staat bekend om haar galerieën, leuke winkelstraatjes en terrasjes. Ook kunt u Bad Bentheim bezoeken. Deze plaats ligt net over de grens in Duitsland. De burcht van Bad Bentheim is in de verte al snel te zien. U kunt door de burcht een Nederlandstalige rondleiding volgen. Als u een stukje verder door Duitsland rijdt, dan komt u aan bij één van de grootste kwekerijen van Europa. Bij Emsflower kunt u genieten van tropische tuinen en kunt u verschillende exotische dieren zien.
 
Tevens kunt u vanaf de camping zo de natuur in wandelen. Twente heeft een groot wandelnetwerk. Zo kunt u lange afstandswandelingen maken langs mooie wandelpaden en genieten van de Twentse omgeving.  

Onze accommodaties

Op camping De Molenhof hebben alle kampeerplaatsen de voorzieningen van een comfortplaats. Zo heeft u op uw kampeerplaats een gratis aansluiting voor:

  • Elektra 10 ampère
  • Afvoer
  • Kabel-tv

U kunt bij onze accommodaties genieten van het campingleven en de luxe van thuis behouden. Huur één van onze luxe accommodaties! De lodges zijn van alle gemakken voorzien en alle faciliteiten van de camping zijn binnen handbereik. Ook kunt u met een groter gezelschap een familiehuis voor maximaal 10 personen huren. In deze luxe woning staat een uitgebreide keuken, een combimagnetron en een vaatwasser.