De Speeltol


Tol 2 4267 ES Drongelen
06-14121043 Klik om te bellen

Over De Speeltol

Camping De Speeltol ligt op een unieke plek in Noord-Brabant. Zoek je rust of een goed startpunt voor een vrolijke vakantie, dan vind je hier alle faciliteiten die je nodig hebt. Geniet van de vrolijke vakantiesfeer en van de heerlijke rust. Het kan allemaal op Camping De Speeltol.

De camping is gelegen aan de river de Bergsche Maas en straalt een landelijke rust uit. Vanaf de camping kun je gemakkelijk met de auto of de fiets de omgeving ontdekken. Nationaal park de Loonse en Drunense duinen ligt op 30 minuten en attractiepark de Efteling ligt op slechts 15 minuten rijden. Ook een bezoekje waard zijn de vestigingssteden Heusden en Woudrichem of het historische centrum van Den Bosch.

Voor de kinderen is er genoeg ruimte om te ontdekken en creatief te spelen. Overal ligt hout om hutten te maken en ze kunnen heerlijk spelen op de speeltoestellen en op de zandberg en er zijn vrolijke dieren om te ontmoeten. Verder ligt de camping aan het oude maasje dus ook aan de waterkant is genoeg te ontdekken.
Heb je zin in een heerlijk gebakje met koffie om even van het uitzicht te genieten? Of hebben de kinderen zin in een heerlijke eigengemaakte milkshake aardbei met een muffin? Dan ben je van harte welkom op het terras.

Huisdieren zijn welkom op de camping.

Je kunt hier diverse type pipowagens met uitzicht op de varkens en geiten huren met maximaal 4 personen.

De Speeltol in het kort

Soort camping

Familie camping
Glamping
Glamping
Kampeerboerderij
Minicamping

Omgeving (binnen 5 km)

Bij dorp
Bij stad
Tussen weiland

Verhuur van

Bungalows
Chalets
Tenten

Voorzieningen op de camping

Kinderboerderij
Recreatieprogramma
Speeltuin

Onze locatie

De Speeltol


Tol 2 4267 ES Drongelen
06-14121043 Klik om te bellen