De Wigwam Camping


Sminkewei 7 8567 HB Oudemirdum
0514571223 Klik om te bellen

Over De Wigwam Camping

Vakantie in Friesland?

Camping de Wigwam is omgeven door de bossen van Gaasterland. Op onze camping kunt u in het voor- en naseizoen genieten van de rust en in het hoogseizoen kunt u genieten van de gezellige drukte op de camping en van de gezellige drukte in omliggende dorpen. Op de camping kunnen kinderen zich goed vermaken in onze 2 speeltuinen en bij de waterpomp. Tevens ligt er bij de receptie een natuurkist. In deze kist liggen zoekkaarten en materialen om het bos nog beter te ontdekken. Camping de Wigwam heeft ook een bibliotheek, waar genoeg leesplezier is voor jong en oud. In het hoogseizoen is de kantine regelmatig open voor een gezellig gesprek of een lekkere snack. Ook worden er in de kantine verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Wat is er te zien in de omgeving?

Vanaf camping de Wigwam heeft u een mooie kans om de omgeving Gaasterland te ontdekken. U kunt de omringende natuur van bossen, weilanden en water verkennen door één van de vele wandel- en fietstochten te maken. In de omgeving liggen veel kleine dorpen die zeker het bezoeken waard zijn.
 
Zo kunt u een bezoek nemen aan het Friese dorp Oudemirdum. Het dorp ligt in Nationaal Landschap Zuidwest Friesland. Dit is een bosrijk gebied. Hier kunt u opgestuwde keileemruggen tegenkomen die afstammen van Saalien-ijstijd. De keileemruggen vormen een natuurlijke zeewering tegen het water.

Onze accommodaties

Wij bieden ruime campingplaatsen aan die voorzien zijn van 16 ampère stroom. U heeft de keuze om op een groter of kleiner veldje te staan. Ook bent u met de camper van harte welkom, zo hebben wij een uitstort- en vulpunt voor campers op de camping.
 
Heeft u geen caravan, maar wilt u toch het campinggevoel ervaren? Het is bij ons mogelijk om een mooie en comfortabele caravan te huren.