Duinoord Kampeerterrein


Jan van Eijckweg 4 9163 PB Nes Ameland
0519542070 Klik om te bellen

Over Duinoord Kampeerterrein

Uw vakantie op Ameland bij Duinoord?

Strandcamping Duinoord ligt op het eiland Ameland. De camping is voorzien van moderne en goed onderhouden accommodaties en faciliteiten. Op het terrein vindt u een campingwinkeltje, een snackbar en een bar/kantine, zo bent u van alle gemakken voorzien. In het hoogseizoen heeft onze camping een animatieteam. Het animatieteam organiseert verschillende activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud. De activiteiten zijn te zien in het recreatieprogramma. Daarnaast zijn er op het terrein speeltuinen voor de kinderen en is er een groot sport- en spelterrein.

Wat kunt u doen op Ameland?

Strandcamping Duinoord ligt op het eiland Ameland. Op het eiland kunt u even ontsnappen van de dagelijkse drukte en genieten van de rust. Op Ameland vindt u veel diversiteit in de natuur. U kunt vanaf de camping mooie wandelingen maken door het bos of op het strand. Daarnaast heeft Ameland meer dan 90 kilometer aan fietspaden over het eiland. Ameland is dan ook de ideale plek om te gaan fietsen. Tevens kunt u zeehonden spotten bij de Waddenzee.

Onze accommodaties

Op strandcamping Duinoord kunt u kamperen met uw tent, uw camper of uw caravan. Ook kunt u bij ons accommodaties huren, zodat u zelf geen tent hoeft op te zetten. In onze accommodaties kunt u het echte campinggevoel ervaren in combinatie met de luxe. Zo kunt u in ons luxe chalet verblijven. Het chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. Ook kunt u ervoor kiezen om in ons houten tenthuis te verblijven. Het houten tenthuis biedt een bijzondere ervaring en is geschikt voor maximaal 6 personen. Daarnaast kunt u verblijven in onze luxe huurcaravan. In de huurcaravan bent u zelfs voorzien van een eigen douche. De huurcaravan is geschikt voor maximaal 4 personen. Tevens kunt u verblijven in onze ingerichte tent. Zo hoeft u niet eerst uw tent op te zetten en kunt u gelijk genieten van uw vakantie.