Hoogduin Camping


Zwartepolderweg 1 4506 HT Cadzand
0117391235 Klik om te bellen

Over Hoogduin Camping

Molecaten Park Hoogduin

Molecaten Park Hoogduin ligt in Cadzand. Na een klim achter de duinen komt u uit op het strand. Op de duinen heeft u een prachtig uitzicht over de camping en Zeeuwse boerenlandschap. Hoogduin is voor jong en oud het ideale vakantiepark. De kinderen kunnen zich in de duinen en op het strand uitstekend vermaken. Volwassenen kunnen heerlijk relaxen en zonnen. We bieden de gehele dag een leuk programma aan voor iedereen. Zo kunnen kinderen lekker knutselen en kunnen jongeren meedoen aan game-, film- en chillnights. ’s Avonds kunt u met het hele gezin naar een fantastische familieshow.

Wat kunt u doen in de omgeving?

Molecaten Park Hoogduin ligt dichtbij het strand. De kinderen kunnen op het strand zich eindeloos vermaken, terwijl u lekker ligt te zonnen of zit te luieren in een strandpaviljoen. Ook kunt u lekker shoppen in de badplaatsen. Zo worden er in de zomermaanden avondmarkten en braderieën gehouden. Het park ligt dichtbij de Belgische grens. U kunt leuke uitstapjes maken naar Belgische steden, zoals Brugge en Antwerpen.
Daarnaast kunt u leuke fietsroutes fietsen. Een leuke fietsroute is de ‘boerderijenroute’. U maakt een tussenstop bij boerderijen op de route waarna u een rondleiding krijgt van de boer of boerin.

Onze unieke faciliteiten

Heeft u ooit gedroomd om wakker te worden op het strand? Huur dan een strandhuis bij Molecaten Park Hoogduin. Tijdens uw verblijf heeft u een geweldig uitzicht op het strand, de zee en ’s avond de prachtige luchten. Daarnaast kunt u ook in onze luxe chalets verblijven. Geniet van de sfeer van kamperen. Ook kunt u ervoor kiezen om te verblijven in onze trendy en luxe kampeer cabins. Zo ervaart u het echte campinggevoel, maar behoudt u alle comfort en luxe. Ook kunt u met de caravan of tent op onze comfortplaats staan. De campingplaats is voorzien van aansluiting op water, riool, elektra (10 AMP) en CAI.