Mini camping De Vergulde Hand


Vijfhuizenbaan 33a 5133 NH Riel
06 22986026 Klik om te bellen

Over Mini camping De Vergulde Hand

Kom kamperen in het groene hart van Brabant!

Minicamping De Vergulde Hand ligt in de provincie Noord-Brabant. De minicamping ligt dichtbij Riel, dat ten zuiden ligt van Tilburg. Minicamping De Vergulde Hand wordt beheerd door Piet, Ans en Bert van Bavel. Wij willen graag rentmeester zijn voor de oude ambachten en het bewust recreëren. De Vergulde Hand is een Doeboerderij en minicamping. De Vergulde Hand biedt workshops schilderen smeden en houtbewerken aan. Daarnaast heeft De Vergulde Hand een minicamping. De minicamping heeft 16 staanplaatsen en nog een vrij nieuw sanitair.

Wat kunt u doen in de omgeving?

Minicamping De Vergulde Hand is omringd door veel natuur. Zo liggen de Chaamse en Alphense bossen en recreatieplas ’t Zand in de buurt. Ook kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken in de omgeving. De minicamping ligt namelijk aan een fietsenknooppunt, waardoor u alle kanten op kunt gaan. Voor kinderen, maar ook voor volwassen is het leuk om een dagtrip te maken naar de Efteling of een bezoek brengen aan Speelboerderij De Vossenberg. Tevens ligt de minicamping tussen de grote steden Breda en Tilburg. In deze steden vindt u talloze bezienswaardigheden. Zo kunt u in Tilburg een bezoek brengen aan Safaripark de Beekse Bergen of aan Museum De Pont. In Breda vindt u de mooie Onze-Lieve-Vrouwekerk en het Kasteel van Breda.

Wat biedt De Vergulde Hand?

Doeboerderij De Vergulde Hand biedt ruime campingplaatsen. Er is voor elke campingplaats een stroomvoorziening van 6AMP. Tevens biedt de campingplaats veel begroeiing zodat u in de schaduw kunt zitten. Op onze camping zijn ook honden en poezen toegestaan. De camping is voorzien van nieuw sanitair met ruime douchecabines en toiletten. Deze ruimtes zijn voorzien van een beugel. Tevens kunt u binnen afwassen.
Daarnaast biedt de Vergulde Hand ook een groepsaccommodatie aan. De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 16 personen. De accommodatie biedt veel mogelijkheden voor rust en ontspanning. Het is de ideale manier om de prachtige omgeving te verkennen.

Rustig kamperen in het groene hart van Brabant tussen Breda Tilburg en Baarle Nassau

Foto's

Mini camping De Vergulde Hand in het kort

Soort camping

Minicamping

Omgeving (binnen 5 km)

Aan meer
Bij dorp
Bij stad
Tussen weiland

Aangesloten bij

VeKaBo

Voorzieningen op de camping

Jeu-de-boules

Onze locatie

Mini camping De Vergulde Hand


Vijfhuizenbaan 33a 5133 NH Riel
06 22986026 Klik om te bellen