minicamping de Hanze


Oudebosweg 9 8251 RC Dronten
0321312781 Klik om te bellen

Over minicamping de Hanze

Uw vakantie bij Mini camping ‘de Hanze’

Mini camping ‘de Hanze’ is een camping dichtbij Dronten. De camping is gestart op het terrein van een voormalig akkerbouwbedrijf. Dit is te zien aan het terrein van de camping. Zo is een oude schuur omgebouwd tot het sanitair gebouw. Bij aankomst heten wij u van harte welkom in onze gezellige ontvangst- tevens recreatieruimte. In deze ruimte kunt u boeken lezen, internetten of nieuwe mensen ontmoeten.
U kunt gebruikmaken van onze jeu de boules baan. U kunt hiervoor een jeu de boules set lenen. Voor de kinderen hebben wij buitenspeelgoed, zoals een fiets of skelter. De allerkleinsten kunnen gebruikmaken van traptrekkers en een klein speeltuintje. Aan de voorkant van de camping kunt u op ons leuke terras zitten.

Wat kunt u doen in de omgeving?

De mini camping ligt in de driehoek Kampen, Elburg en Dronten. Deze mooie plaatsen zijn binnen 10 kilometer te bereiken. U krijgt bij aankomst een klapper met daarin informatie over de omgeving. Bezoek in Elburg het museum Zandverhalen. Hier kun je één van de grootste zandprojecten ter wereld zien. De zandprojecten staan in drie grote hallen. Ook zijn er in Elburg en Kampen leuke steegjes en kunt u lekker op het terras zitten.
Daarnaast kunt u de regio verkennen op de fiets. U kunt bij ons een fietskaart van Flevoland krijgen. De fietsroutes worden ook aangegeven door borden langs de weg. Daarnaast start er een uitgebreide route voor geocaching dichtbij onze camping. Voor de vissers onder ons is er in de buurt viswater te vinden.

Onze campingplaatsen met faciliteiten

Mini camping ‘de Hanze’ biedt plaats aan caravans, campers en tenten. Er zijn eventueel ook verharde plaatsen beschikbaar op onze camping. De campingplaatsen zijn voorzien van elektra (10 amp). Daarnaast is er gratis wifi op de camping. Ook heeft u de mogelijkheid om uw elektrische fiets op te laden onder onze overdekte fietsenstalling.
Op het campingterrein zijn honden toegestaan. De honden moeten op het terrein aangelijnd zijn en moeten worden uitgelaten buiten het campingterrein.

minicamping de Hanze in het kort

Soort camping

Minicamping

Omgeving (binnen 5 km)

Tussen weiland

Aangesloten bij

Svr

Voorzieningen op de camping

Jeu-de-boules

Onze locatie

minicamping de Hanze


Oudebosweg 9 8251 RC Dronten
0321312781 Klik om te bellen