Recreatiepark Slot Cranendonck


Strijperdijk 9 6027 RD Soerendonk
0495 591652 Klik om te bellen

Over Recreatiepark Slot Cranendonck

Recreatiepark Slot Cranendonck "Een paradijs midden in de Brabantse Kempen."

Wilt u er even tussenuit en genieten van een zorgeloze vakantie?

Recreatiepark Slot Cranendonck beschikt over vele faciliteiten om uw vakantie zorgeloos te laten verlopen. Voor jong en oud is er van alles te beleven. Terwijl uw kinderen hun energie de vrije loop laten in onze ruime speeltuin of spetteren in ons zwembad, geniet u lekker van een drankje op ons gezellige terras of werpt u een hengel uit in de visvijver. Voor de sportievelingen onder ons kunt u ook terecht op ons sportveld, volleybalveld en onze tafeltennistafels, ook kan u vanaf 2017 gratis gebruik maken van de tennisbaan!.
Het park beschikt over Wifi (de mb's kunt u kopen bij onze receptie), zodat u ook het thuisfront op de hoogte kunt houden van uw ervaringen op onze camping.

De leukste animatie!

Ons enthousiaste animatieteam neemt uw kinderen in de vakantieperiodes dagelijks mee op avontuur.
Zij knutselen de mooiste kunstwerken op de animatiezolder, beleven de meest spannende avonturen en ondergaan actieve activiteiten op het sportveld. Altijd al in de picture willen staan? Doe dan mee met de jaarlijse musical of playbackshow.Ook organiseren wij activiteiten voor het hele gezin waaronder onze traditionele kienavonden, de gezellige kaartavonden, darttoernooien, jeu de boules wedstrijden en een theatershow. Misschien laat u zich ook wel uitdagen om deel te nemen aan de zeskamp of stelt u een team samen om deel te nemen aan ons jaarlijkse volleybaltoernooi?
Vanaf dit jaar (2017) hebben wij ook een grote airtrampoline en een pannaveld.

Omgeving
De afwisseling van natuur door terrasjes, pittoreske dorpen,kastelen en oude herbergen zullen u niet onbetuigd laten.
De diverse routes voeren u gegarandeerd langs de mooiste plekjes. De tijd heeft in de kempen niet stilgestaan, maar het klokje tikt er toch verrassend anders.

Een uitgebreid fiets- en wandelroutenetwerk is gelegen in de Kempen naast ons Recreatiepark, hetgeen één van de prachtigste natuurgebieden van Nederland en Belgie is. Bossen, vennen, heide en prachtige oorspronkelijke landbouwgebieden grenzen direct aan de camping en bieden u volop fiets en wandel mogelijkheden. In de Kempen kunt u nog urenlang dwalen door uitgestrekte bossen en heidevelden. Luister naar de stilte en tref op één van uw zwerftochten wellicht een herder met zijn grazende kudde kempische heideschapen.

Dagjes uit!
Als u er een dagje op uit wilt biedt de directe omgeving volop mogelijkheden. Recreatiepark Slot Cranendonck ligt niet ver van de Efteling, Beekse Bergen, Bobbejaanland en Toverland. Daarnaast weten Bergeijk, Valkenswaard en Eindhoven als geen ander wat u als vakantieganger op prijs stelt. Ook het Bourgondische Belgie is op een steenworp afstand. Werpt u de steen nu de andere kant op dan doet u in Limburg een goede gooi met Weert, Thorn en Roermond.

Kortom, kom genieten in de Brabantse Kempen!

Foto's

Recreatiepark Slot Cranendonck in het kort

Soort camping

Familie camping

Omgeving (binnen 5 km)

Bij dorp
In bos

Aangesloten bij

Acsi
Anwb
Recron

Voorzieningen op de camping

Buitenbad
Café
Fietsverhuur
Jeu-de-boules
Overdekt zwembad
Recreatieprogramma
Restaurant
Skelter verhuur
Snackbar
Speeltuin
Supermarkt
Tennisbaan
Vis Vijver
Voetbalveld

Onze locatie

Recreatiepark Slot Cranendonck


Strijperdijk 9 6027 RD Soerendonk
0495 591652 Klik om te bellen