Westkapelle Caravancamping


Joossesweg 7 4361 KC Westkapelle
0118571238 Klik om te bellen

Over Westkapelle Caravancamping

Uw vakantie in Zeeland bij Caravancamping Westkapelle

Carvancamping Westkapelle ligt op het eiland Walcheren. Het eiland ligt tussen Westkapelle en Zoutelande. Het Zuiderstrand ligt op 200 meter afstand van de camping en is makkelijk te bereiken via een lage duinovergang. Op onze camping is elke dag iets te doen. Wij werken met andere campings in de Joossesweg samen om een animatieprogramma aan te bieden. Zo kunnen kinderen leuke activiteiten doen zoals, laser gamen, knutselen en voetballen etc. de activiteiten telkens op een andere camping georganiseerd. Daarnaast kunt u op Caravancamping Westkapelle meedoen aan ons jeu de boules toernooi. Na het toernooi is er traditiegetrouw een gezellige barbecue. Daarnaast organiseren wij leuke quizzen, tafeltennistoernooien, oudhollandse spelen en ga zo maar door.

Nabijgelegen bezienswaardigheden rondom Caravancamping Westkapelle

De camping ligt dichtbij het dorpje Zoutelande. Dit is een toeristisch dorpje met veel gezellige terrasjes en veel winkels. Neem ook een bezoek aan badplaats Domburg. Dit is de oudste badplaats van Zeeland. Het prachtige strand is gecombineerd met een mooi stuk natuur. Het historische stadje Domburg ligt direct achter de duinen. Voor een strandvakantie bent u op Caravancamping Westkapelle op het juiste adres. Daarnaast kunt u de omgeving verkennen op de fiets. Er zijn fietsroutes die langs de duinen gaan, maar ook door het rustige binnenland. De fietsroutes zijn op de camping te verkrijgen.

Onze campingplaatsen met voorzieningen

Caravancamping Westkapelle biedt plaats aan 35 ruime toeristische kampeerplaatsen. Deze plaatsen zijn geschikt voor zowel caravans als campers. Op Caravancamping Westkapelle wordt onderscheid gemaakt tussen ‘gewone’ plaatsen en XL-plaatsen. De gewone plaatsen zijn ongeveer 95 vierkante meter groot, terwijl de XL-plaatsen 110 vierkante meter groot zijn. Alle plaatsen hebben de beschikking over elektra, kabeltelevisie, water en riolering. Op alle campingplaatsen mag u 1 auto bij uw plaats neerzetten. Op Caravancamping Westkapelle heeft u toegang tot ons luxe sanitair gebouw. Het sanitair gebouw is voorzien van een vloerverwarming. U heeft de mogelijkheid om familiebadkamers te huren, zodat u kunt genieten van uw privacy.